europska liga

[FOTO] Dinamovci su uoči puta u London obavili testiranje na COVID-19; rezultati su donijeli olakšanje, ali Mamić je zbog jednog igrača ipak zabrinut

09.03.2021 u 06:26

Bionic
Reading

Igrači i stručni stožer prve momčadi GNK Dinamo obavili su u ponedjeljak ujutro testiranje na COVID-19, a svi su rezultati testova negativni što su svakako odlične vijesti uoči nastavka europskog puta Dinama i odlaska momčadi u London

S obzirom na to da su rezultati testiranja negativni, Zoran Mamić i momčad idu u pozitivnom raspoloženju u London.

Doduše, raspoloženje je pokvarila činjenica da je Joško Gvardiol, jedan od najvažnijih kotačića Dinamove obrane otpao za prvu utakmicu zbog problema s kvadricepsom, a da je upitno hoće li ga Mamić imati i u uzvratu, sljedećeg četvrtka u Zagrebu.

Ono što Mamićevu momčad može dodatno ohrabriti jest i niz od osam uzastopnih pobjeda, uključujući i dvije protiv Krasnodara. A u tih osam utakmica primio je samo dva gola. Baš na gostovanju kod ruske momčadi u 1/16-finala Europske lige.

Utakmica osmine finala UEFA Europa lige Tottenham - Dinamo na rasporedu je u četvrtak, 11. ožujka u 21 sat na stadionu Tottenham Hotspur. Naravno, uz TV prijenos na Arenasportu 3 (MAXtv).

Momčad u London putuje u srijedu ujutro, a istog dana na rasporedu su konferencija za medije i posljednji trening uoči susreta.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +34
Dinamo - Krasnodar, šesnaestina finala Europske lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL