LE CHAMPIONAT

[FOTO] Bradarić i Grbić s klupe gledali gostujuću pobjedu svojeg Lillea; Lyon nadigrao Nicu

12.02.2022 u 19:56

Bionic
Reading

Nogometaši Lillea uspješno su odradili gostovanje u 24. kolu francuske Ligue 1 te su osvojili sva tri boda kod Montpelliera gdje su slavili 1:0

Nakon dva prvenstvena poraza u nizu Lille je upisao pobjedu i to zahvaljujući Portugalcu Miguelu Angelu da Silvi Rochi ili skraćeno Xeki koji je u 77. minuti postigao jedini pogodak.

Hrvatski vratar Ivo Grbić je u prošlom kolu primio pet pogodaka u utakmici protiv Paris St. Germaina pa je za ovaj susret završio na klupi Lillea gdje mu je društvo kroz ovu utakmicu radio, između ostalih i drugi Hrvat u ovoj momčadi Domagoj Bradarić.

Lille je skočio na sedmo mjesto ljestvice, a pritom je preskočio i subotnjeg suparnika Montpelliera koji je sada osmi.

  • +2
Montpellier - Lille, Le Championat, 2021/22. Izvor: Profimedia / Autor: Sylvain THOMAS / AFP / Profimedia

Nogometaši Lyona pobijedili su na svom stadionu Nicu 2:0 u dvoboju 24. kola francuske Ligue 1 čime su došli do desete pobjede u sezoni.

Na počecima poluvremena Lyon je lomio svog suparnika u ovom susretu pa je tako Dembele u osmoj minuti realizirao jedanaesterac za 1:0, dok je u 52. Toto Ekambi postavio konačnih 2:0.

Lyon je ovom pobjedom skočio na šesto mjesto ljestvice, dok je Nica napravila korak unatrag u svojoj borbi koju vodi za drugo mjesto. Nica je trenutačno treća. Ima bod manje od Marseillea, ali i utakmicu više.