TRESAO SE S DON KAĆUNKOM

Fiorentinija policija izvukla iz poljudske lože

29.05.2009 u 11:27

Bionic
Reading

Unatoč gubitku kupa i još jednoj sezoni bez trofeja, u Hajduku su vrlo zadovoljni sinoćnjom utakmicom i svime što se na terenu događalo

Trener Hajduka Ante Miše podsjetio je kako je uoči utakmice najavio da će pokušati učiniti čudo, što su u regularnom dijelu utakmice i ostvarili, no pali su u lutriji udaraca s bijele točke.

'Ponosan sam na ovu pobjedu, igru moje momčadi i veličanstveni dekor, no u isto vrijeme i tužan jer nismo osvojili trofej. Za nedjelju već sada mogu najaviti najjaču momčad Hajduka i pokušaj da još jednom pobijedimo', rekao je Ante Miše.

Nakon sinoćnjeg ogleda, izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić u poduljem se monologu osvrnuo na sve što se događalo u finalnoj utakmici te rekao kako mu je drago zbog visoke Hajdukove pobjede, jer će to značiti da Miše i dogodine ostaje trener Hajduka, a to pak garantira novu dvostruku krunu Dinama.

Miše se Mamiću zamjerio, jer se nakon utakmice pred kamerama HTV-a prisjetio, kako tvrdi, krađe iz prvog susreta u režiji suca Marića.

Umjesto Miše, odgovorio je dopredsjednik Hajduka Fredi Fiorentini.

'Miše je naš trener i za sljedeću sezonu, a to Mamiću očito ne odgovara. Nadigran je i poražen u svim ovogodišnjim ogledima, osim u prvoj utakmici kupa u kojoj smo igrali s osam igrača u polju, a to im ne ide na čast', rekao je Fiorentini kojeg je policija izvela iz svečane lože u 80. minuti utakmice.

'Nakon što je Bartolović povučen za dres i srušen na rubu šesnaesterca, što je potvrdilo nama obično nesklono Oko sokolovo, okrenuo sam se prema kontroloru i rekao da zapiše taj detalj jer je dosta krađa na štetu Hajduka. Došla su dvojica policajaca u civilu i ispratili me van lože, pa sam kraj utakmice odgledao u bijelom salonu zajedno s don Kaćunkom.'

Tijekom press-konferencije Miši je stigla SMS poruka koju je poželio podijeliti s javnosti.

'Ante, vratio si vjeru u nogomet i u Hajduk. Svaka ti čast – Darijo Srna.'