FERGUSON NEZADOVOLJAN

Ferdinandu prijeti izbacivanje iz momčadi

27.10.2009 u 16:20

Bionic
Reading

Nezadovoljan njegovim posljednjim igrama menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson oštro je upozorio braniča Rija Ferdinanda zaprijetivši mu izbacivanjem iz momčadi, objavio je engleski tisak

'Ferdinand će morati vrlo brzo popraviti formu ukoliko želi zadržati mjesto u momčadi. Ukoliko ne popravi svoju igru potražit ću druga riješenja u momčadi', kazao je sir Alex.

Ferdinand već duže vrijeme igra slabo, a u susretu protiv Liverpoola loše je reagirao kod vodećeg pogotka 'redsa'. Nije se proslavio niti u susretu između reprezentacija Ukrajine i Engleske i njegova greška je rezultirala jedinim porazom 'Gordog Albiona' u kvalifikacijama za SP. Nažalost, taj poraz je zatvorio vrata World Cupa hrvatskoj vrsti.

'Ne znam da li Ferdinand igra suviše samouvjereno, no u zadnje vrijeme igra previše opušteno i stalno je na rubu pogreške', dodao je Ferguson.

Ferdinand je u ManU stigao iz Leeds Uniteda prije devet godina za 29,1 milijuna funti i postao je najskuplji britanski nogometaš i najskuplji obrambeni igrač u povijesti. Za ManU je odigrao 215 utakmica i postigao šest golova.