ekskluzivni ugovor s hns-om

Fanovi HNL-a došli na svoje; evo detalja o prodaji Paninijevog albuma sa sličicama

30.11.2023 u 13:14

Bionic
Reading

Sredinom prosinca diljem Hrvatske bi se u prodaji trebao pojaviti album sa samoljepljiim sličicama posvećen najjačem razredu hrvatskog klupskog nogometa SuperSport HNL-a u izdanju vodeće svjetske tvrtke na tom području, talijanskog Paninija

Rezultat je to potpisivanja ekskluzivnog višegodišnjeg ugovora između Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i Paninija kojim Panini postaje jedina tvrtka službeno ovlaštena za proizvodnju kolekcionarskih proizvoda za SuperSport HNL.

Panini je odlučio objaviti svoju prvu službenu kolekciju sličica SuperSport HNL-a nakon prijašnjih izdavačkih uspjeha s nogometnim naslovima u Hrvatskoj, prvenstveno albuma objavljivanih povodom svjetskih i europskih prvenstava.

Album će ukupno sadržavati 48 stranica, po četiri će biti posvećene svakom od 10 klubova koji se natječu u SuperSport HNL-u ove sezone, a bit će i stranica s trenucima za pamćenje iz sezone 2022/23., duplerica s prikazom svih momčadi i još mnogo toga. Ukupno će trebati sakupiti više od 300 sličica, uključujući i više od četrdeset onih na posebnom holografskom materijalu.

'S izuzetnim zadovoljstvom proširujemo našu suradnju s Paninijem koji postaje naš ekskluzivni, licencirani partner za SuperSport HNL kolekcionarstvo. Imati album sa sličicama posvećen najvišem stupnju natjecanja u Hrvatskoj bila je dugogodišnja želja Saveza, naših klubova i igrača, a posebno navijača, zbog čega nas ovo partnerstvo izuzetno raduje. Dugogodišnja tradicija Paninija kao svjetskog lidera u svom sektoru jamči da će službeni SuperSport HNL album sa sličicama biti vrlo tražen među kolekcionarima i navijačima', istaknuo je predsjednik HNS-a Marijan Kustić povodom potpisivanja ugovora, prenosi HNS.

"Ovo je poseban trenutak za sve nas u Paniniju, imamo priliku proslaviti značajan napredak SuperSport Hrvatske nogometne lige kroz našu prvu kolekciju službenih sličica SuperSport HNL-a. Iznimno smo ponosni na dugogodišnji odnos s Hrvatskim nogometnim savezom i naše naslijeđe u isticanju kultnih trenutaka kroz naše kolekcije", rekla je Elisabetta Mussini, direktorica licenciranja Panini Grupe.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati