KOLUMBIJAC OSTAJE

Falcao razveselio Portove navijače

02.06.2011 u 12:41

Bionic
Reading

Kolumbijski napadač Falcao (25), koji je imao fantastičnu sezonu u dresu Porta, razveselio je navijače portugalskog kluba izjavom da je odlučio ostati

Prvi strijelac Europske lige ne ide nikamo iz Porta s kojim je osvojio trostruku krunu (Europsku ligu, portugalski kup i prvenstvo). Za njegove usluge su bili zainteresirani neki talijanski klubovi, ali najviše zanimanja pokazali su Arsenal te Tottenham. No, Falcao je odlučio još neko vrijeme provesti u Portugalu.

'Za razliku od onoga što tvrde mediji, ja ostajem u Portu. Sretan sam ovdje i u pregovorima sam s čelnicima oko produljenja ugovora. Glavni razlog ostanka je što želim igrati s Portom u Ligi prvaka. Imamo toliko talentiranih igrača kao što su Hulk, Varela, Moutinho i Guarin. Mi smo sretni u portu bez obzira na ponude stranih klubova. Želimo zajedno osvojiti još mnogo trofeja', poručio je Falcao.

Još nije poznato na koliko godina će biti produljena suradnja budući da stari ugovor istječe u lipnju 2013. Uprava Porta naglasila je da će u slučaju novog ugovora staviti klauzulu od 100 milijuna eura ukoliko netko bude htio kupiti Falcaa. Sada ona iznosi 30 milijuna eura.

Falcao je stroj za golove