NAJVEĆI 'GRIJEH' BRAZILCA

Evo zašto je propao Sammirov odlazak u Crvenu zvezdu; bio bi to totalni kaos u režiji...

05.06.2018 u 18:34

Bionic
Reading

Senzacionalan transfer Sammira u Crvenu zvezdu ostao je priča na samo jedan dan, zapravo nekoliko sati. Dolasku brazilskog veznjaka s hrvatskom putovnicom ispriječili su se najžešći navijači beogradskog kluba

Sammir u Zvezdi? Svatko tko imalo zna kako u glavama razmišljaju članovi navijačkih skupina na prostorima bivše države mogao je zaključiti da je to teško ostvariva misija čak iako su obje strane (klub i igrač) našle zajednički jezik.

Na Balkanu je oduvijek bilo iznimno važno što kažu i navijači, a za očekivati je bilo da će se Delije usprotiviti Sammirovom dolasku. Ne, nije najveći problem što je dugo vremena ovaj 31-godišnjak bio najbolji igrač maksimirskog kluba nego što je nosio hrvatski dres.

  • +5
Sammir na pripremama u Sloveniji Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Sammir je upisao sedam nastupa za našu nacionalnu vrstu, a zna se da su Delije na to alergične, prema njima za takve igrače nema mjesta na Marakani i zato je sve propalo.

Da nije, najvjerojantije bi na Marakani ovih dana nastao kaos u režiji najžešćih navijača 'crveno-belih', a to je uprava Zvezde pod svaku cijenu željela izbjeći.

Tako na kraju svega Sammir možda po treći puta završi u Dinamu, ali nakon ovakvih priča oko prelaska u Zvezdu sigurno da ne može više očekivati ni na toplu dobrodošlicu od simpatizera 'modrih'.

Jorge Sammir Cruz Campos Izvor: Društvene mreže