IMPRESIVAN TRIJUMF

Evo što Miočić kaže nakon zastrašujućeg nastupa u kavezu!

02.06.2014 u 10:57

Bionic
Reading

Nakon ekspresne pobjede nad Fabiom Maldonadom, naravno da se postavlja pitanje tko bi mogao biti idući protivnik Stipe Miočić. No, on se ne želi time zamarati te ga ne zanima hoće li to biti Junior Dos Santos ili neki drugi borac

Stipe Miočić (12-1, 6-1 u UFC-u) poprilično je neoštećen izašao iz borbe s Fabiom Maldonadom i iz tog razloga ne bi bilo čudno da mu UFC uskoro ugovori novu borbu, koja bi mu trebala biti pravi 'title eliminator". Naravno da se najviše spominje Juniora Dos Santosa, koji je trebao biti protivnik i u ovom slučaju.

'Ako se to dogodi, super, no ne zamaram se oko toga. Razmišljao sam samo o ovoj posljendjoj borbi, a sad samo želim biti sretan što sam ostvario pobjedu. To je sve što me trenutno zanima', rekao je Stipe na pitanje o bivšem UFC-ovom prvaku.

Još je dodao kako će otići kući i proveseliti se sa svojom obitelji i prijateljima te sačekati što će mu iduće UFC namijeniti.

Stipe je također bio upitan o tome da li mu je žao što borba nije potrajalo malo dulje i što nije fanovima u Brazilu priuštio bolji show.

'Ne, uopće me to ne zamara, važna je pobjeda. Ja sam još sutra u Sao Paolu i drago mi je da je ovako prošlo, pa da ću sutra stići i pogledati grad i uživati u njemu,' prenosi njegove riječi Fight Site.

Još je jednom ponovio kako je došao do pobjede.

'Fabio Maldonado je borac koji te voli uvući u izmjene, a ja sam želio što prije osigurati dobru poziciju i distancu za sebe. No, onda sam ga pogodio i to je bilo to. Jednostavno sam ga uspio kvalitetno pogoditi i to je to', zaključio je na kraju jedan od najboljih teškaša svijeta.