BEZ KARAKTERA

Evo što kažu u RK-u Zagreb poslije 'noćne more' u Parizu

12.10.2015 u 10:35

Bionic
Reading

U četvrtom kolu rukometne Lige prvaka RK PPD Zagreb je poražen od PSG-a 34-23 pa gostima nije preostalo ništa drugo nego čestitati boljem suparniku

Po reakcijama za vrijeme utakmice bilo je jasno da je Veselin Vujović bio bijesan na svoje rukometaše. Zagreb je previše lako pao na gostovanju kod kvalitetnijeg suparnika.

'Čestitam PSG-u. O samoj utakmici nemam što reći - izgubili smo je u prvih deset minuta. Nakon toga nije više bilo isto. U Pariz nismo došli s velikim ambicijama, ali mislio sam da će dečki pokazati malo veći karakter nego što je to bilo u prvom poluvremenu', rekao je trener zagrebaša Vujović i dodao:

'Wisla, Flensburg, Celje su ekipe s kojima se možemo nositi, a PSG i Veszprem su jači i borit će se za prvo mjesto.'

Razočarani su i igrači, a među njima je Stefan Vujić.

'Čestitao bih PSG-u na očekivanoj pobjedi. Nismo ovo priželjkivali, mi igrači smo se nadali da možemo pobijediti. Žao mi je što nismo pokazali baš ništa što nas je krasilo - karakter, borbu, agresivnost, trku, ideju...'

Strateg Parižana Noka Serdarušić bio je zadovoljan, ali ne posve.

'Igrali smo dobro, kao rijetko do sada - agresivno u obrani, a u napadu koncentrirano i s malo izgubljenih lopti, a možda je i to razlog zašto je Zagreb izgubio volju. Velike momčadi tako igraju cijelu utakmicu, a mi nismo to pokazali u nastavku i to nam još uvijek nedostaje', poručio je Serdarušić.