SADA SLIJEDE KAZNE

Evo što kaže Crnogorka nakon sramotnog udarca glavom

11.03.2014 u 12:22

Bionic
Reading

Rukometašica podgoričke Budućnosti Milena Knežević šokirala je sportski svijet nakon što je glavom u glavu udarila igračicu Györa Anitu Görbicz. Nakon ružnog incidenta oglasila se i crnogorska reprezentativka

Prljavi udarac u posljednjim sekundama utakmice Budućnost – Györ (26:26) brzo je obišao svijet. Nitko ne može vjerovati što je to napravila Milena Knežević.

Obje igračice i klub pozvani su na Sud EHF-a (12. ožujka) na kojem trebaju dati izjave povodom tužbe i pružiti sve informacije koje smatraju značajnim za postupak.

Oglasila se i Milena Knežević.

'Draga Anita, koristim priliku ispričati se tebi osobno, svom klubu koji volim i poštujem iznad svega, kao i cjelokupnoj javnosti, zbog nesportskog postupka koji sam napravila.

Nažalost, moj postupak nije povrijedio samo mene, već i mnoge ljude koje duboko poštujem, uključujući tebe. Svjesna sam da za ono što sam napravila ne postoji opravdanje, ali želim te zamoliti da prihvatiš iskrenu ispriku i doživiš je kao znak iskrenog pokajanja. Ovaj postupak ne pokazuje moje pravo lice i napravit ću sve što je u mojoj moći da ne dopustim da me to definira i poništi sve ono što sam učinila za sport.

Nadam se da ću iz ovoga izaći jača i pokazati svima da je prava Milena Knežević sportašica koja iskreno poštuje fer igru i živi za ovaj predivni sport', napisala je Knežević u svojem obraćanju javnosti.

Inače, Milenu Knežević čeka kazna kluba, a u Budućnosti se nadaju da suspenzija EHF-a neće biti dulja od jedne utakmice.

Prljavi potez koji je zasjenio odličnu utakmicu