SLAVLJE U DERBIJU

Evo što je poslije majstorije na Camp Nou napisao skromni Luka Modrić; zato ga je lijepim riječima počastio kapetan Sergio Ramos

24.10.2020 u 21:36

Bionic
Reading

Nogometaši madridskog Reala slavili su u najvećoj utakmici španjolskog nogometa svladavši Barcelonu na Camp Nou sa 3:1. Pobjedu 'kraljevskog kluba' potvrdio je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić pogotkom u 90. minuti pa se nešto kasnije oglasio preko Instagrama

Strijeci za Real bili su Federico Valverde (5), Sergio Ramos (63-11m) i Luka Modrić (90), a za Barcelonu Ansu Fati (8).

'Ovo je Real Madrid. Velika utakmica cijele momčadi. Idemo', napisao je Modrić te objavio svoju fotografiju poslije pogotka.

Fotku slavlja s Modrićem na Instagramu je u obliku priče podijelio i kapetan Reala Sergio Ramos.

'Moj brat Luka Modrić. Čista kvaliteta.'

Podsjećamo, Modrić je izbacio u priliku Juniora Viniciusa, ali ga je onemogućio Neto padom u noge. No, lopta je preko Casemira opet došla do Modrića koji je na rubu kaznenog prostora dvaput 'vagao' i prošao domaćeg vratara te sa 12 metara poslao loptu u mrežu između dvojice Barceloninih nogometaša za 21. trijumf Reala u dvobojima s najljućim suparnikom odigranim u Barceloni.

  • +8
Barcelona - Real Madrid, 7. kolo Primere, 2020/21. Izvor: Profimedia / Autor: joma / Cordon Press / Profimedia

Real je pobjedom došao do 13 bodova iz šest utakmica i zasjeo na vrh ljestvice španjolskog prvenstva s dva boda prednosti pred Real Sociedadom i Villarrealom.