ZNA SE ŠTO MISLI

Cristiano Ronaldo nije propustio osvrnuti se na El Clasico; i ovako kratak komentar od Portugalca za Barcelonu je uvijek bolan

24.10.2020 u 20:10

Bionic
Reading

Real Madrid je na Camp Nouu svladao Barcelonu 3:1, a El Clasica se preko društvene mreže dotakao i bivši 'kralj' Madrida Cristiano Ronaldo

Portugalac je ostavio neizbrisiv trag u Realu u kojem je igrao od 2009. do 2018. kada je otišao prema Juventusu. I dan danas ga navijači u Madridu zazivaju, nedostaju njegovi golovi, a na Santiago Bernabeua u zadnje dvije sezone nisu našli ni izbliza nekoga tko bi mogao zamijeniti Cristiana Ronalda.

Real je prije ovog El Clasica doživio dva iznenađujuća domaća poraza u prvenstvu od Cadiza (0:1) i Ligi prvaka od Šahtara (2:3) pa se uoči derbija opet u hodnicima madridskog velikana spominjalo ime čudesnog portugalskog napadača.

On se trenutačno nalazi u samoizolaciji, jer je po drugi puta bio pozitivan na koronavirus, ali pošto sada ima višak vremena nije propustio kratko prokomentirati rezultat u El Clasicu.

  • +8
Barcelona - Real Madrid, 7. kolo Primere, 2020/21. Izvor: Profimedia / Autor: joma / Cordon Press / Profimedia

Na twitteru je objavio fotografiju sa sunčanja uz komentar: 'Siiiiiiiiiii' i emoji stisnutog bicepsa.

Sasvim jasna poruka nakon Realovg trijumfa u kojem se majstorijom i pogotkom u 90. minuti istaknuo hrvatski kapetan Luka Modrić.