REAKCIJE IZ KRANJČEVIĆEVE

Evo što je nakon novog kiksa rekao trener Jakirović, a što strateg Lokosa Čabraja

10.02.2024 u 20:39

Bionic
Reading

U susretu 22. kola SuperSport HNL-a Lokomotiva i Dinamo su u Kranjčevićevoj ulici igrali 2-2, a svoje viđenje dvoboja dala su obojica trenera

Lokomotiva je vodila sa 1-0 i 2-1 golovima Fabijana Krivaka (18) i Duje Čopa (45+5), no Bruno Petković (40, 45+8) je uspijevao izjednačiti.

'Utakmica je bila dosta živa i dinamična. U prvom poluvremenu sam bio nezadovoljan čvrstinom u duelima i slabim pritiskom. Zbog toga samo na kraju i dobili dva gola. Nismo uspjeli obraniti ono što smo svakako trebali pa smo na poluvremenu morali raditi neke izmjene. Pohvalno je što smo se vratili iz zaostatka i stvorili dodatan pritisak na Lokomotivu zamjenama. Moramo se zadovoljiti bodom, iako nisam zadovoljan takvih ishodom', rekao je trener Dinama Sergej Jakirović.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Mi smo izgubili svega pet utakmica u ligi. Ekipa smo koja ne gubi i koja igra sa svakim. Izgleda da ne ležimo Dinamu. Žao mi je što nismo sačuvali vodstvo i uzeli tri boda. Ovako smo ginuli drugo poluvrijeme za taj jedan bod. Možda bi bilo drugačije da je Mudražija zabio. Tako je, kako je', izjavio je gostujući strateg Silvijo Čabraja.

Standings provided by Sofascore