Briljira u berlinu

Evo što je Josip Juranović prvo rekao o golčini iz slobodnjaka u stilu Darija Srne!

17.04.2023 u 09:00

Bionic
Reading

Nakon što je hrvatski nogometni reprezentativac Josip Juranović postigao za Union Berlin fantastičan gol iz slobodnog udarca, zanimljivo je bilo čuti njegove prve dojmove

U utakmici 28. kola njemačkog prvenstva Union Berlin i Bochum odigrali su 1:1, a o golu Josipa Juranovića iz slobodnog udarca – u stilu Darija Srne iz najboljih dana – još dugo će se pričati.

>> Pogledajte fantastičan gol kojeg je Josip Juranović zabio iz slobodnjaka

Još tijekom Svjetskog prvenstva u Katru, gdje je 27-godišnji Zagrepčanin Juranović bio otkriće i najugodnije iznenađenje, bilo je jasno da je Hrvatska dobila dugoročno rješenje na desnoj strani. No malo je poznato to da Juranović jako puno radi na svojoj igri, pa tako dodatno trenira slobodne udarce. A rezultat možete vidjeti OVDJE.

'Vidio sam da je prekršaj na nekih 20 metara i govorio sam sebi: 'Neka se dogodi zbog navijača koji su opet bili fantastični'', kazao je Juranović nakon utakmice. Ostalom, njegov klub drži treće mjesto na ljestvici i hit je lige!

O samoj utakmici je rekao:

'U prvom poluvremenu je bilo savršeno, a u drugom nekih prvih 10, 15 minuta nismo bili dobri. Dobili smo i taj crveni karton, imali su igrača više… Na kraju utakmice mogu reći da smo zadovoljni ovim bodom', dodao je Juranović te je kratko komentirao i svoj gol. Zapravo golčinu!

'Da, volim izvoditi slobodnjake i kornere, želim pomoći ekipi i nastavit ću to raditi', dodao je Juranović, a svoj je nogometni put započeo u zagrebačkom niželigašu Dubravi, iz kojeg je 2015. – kad je imao 20 godina – otišao u splitski Hajduk.