svjetski kup

Evo što je izjavila hrvatska skijašica nakon rezultata karijere

04.12.2023 u 08:29

Bionic
Reading

Hrvatska skijašica Zrinka Ljutić u kanadskom Tremblantu, ostvarila je najbolji rezultat u veleslalomu u dosadašnjoj karijeri, a zatim je dala komentar na svoj nastup

Podsjećamo, Talijanka Federica Brignone ostvarila je drugu veleslalomsku pobjedu u Svjetskom kupu u isto toliko dana u kanadskom Tremblantu, dok je 19-godišnja Zrinka Ljutić sedmim mjestom ostvarila najbolji rezultat u ovoj disciplini u dosadašnjoj karijeri.

'Odličan vikend za mene, u subotu 14. mjesto, u nedjelju sedmo i najbolji rezultat karijere u veleslalomu. Jako sam ponosna na moju vožnju, pogotovo na drugu u teškim uvjetima. Tek sam kasnije shvatila da je zapravo bila magla, vjetar i sve, tako da četvrto vrijeme nije loše. Veselim se malo ići kući, odmoriti se, napraviti još jedna blok priprema i onda putujemo za Courchevel', rekla je Zrinka.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Sredinom druge vožnje vidljivo je pojačao vjetar u Tremblantu, uoči posljednjih 10 vozačica utrka je nakratko bila i prekinuta, no kada se vjetar malo stišao magla je smanjila vidljivost na stazi, a i snijeg koji je počeo padati otežao je uvjete za najbolje iz prve vožnje.

U redoslijedu veleslalomašica vodi i dalje Gut-Behrami sa 325 bodova, druga Brignone ima 320, a treća Shiffrin 220. Ljutić je sada 10. u ovoj disciplini sa 92 boda.

U ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa vodi Shiffrin sa 470 bodova, druga je Vlhova sa 371, a treća Gut-Behrami sa 325. Ljutić je sedma sa 173, dok je Leona Popović 15. sa 107.