SAMOUVJEREN

Evo što je bahati Overeem poručio Miočiću

27.05.2016 u 11:47

Bionic
Reading

Prvu obranu naslova UFC prvaka u teškoj kategoriji, Stipe Miočić imat će 10. rujna kad će mu na UFC-u 203, koji će se održati u Clevelandu, protivnik biti Alistair Overeem

Alistair Overeem bit će Miočićev suparnik u prvoj obrani naslova prvaka. Overeem je u sjajnom nizu i nakon što je ostvario četiri pobjede za redom dobio je priliku boriti se za pojas u teškoj kategoriji. Nakon što je objavljeno da će biti Miočićev suparnik, Nizozemac je dao intervju za Gulf News te je izjavio kako je uvjerne da će biti sljedeći prvak.

'Blistavo sam prošao posljednji test i to nokautom u drugoj rundi protiv bivšeg UFC prvaka Arlovskog. On je šesti UFC prvak kojeg sam pobijedio', izjavio je Overeem nakon objave da će se boriti za naslov.

Kad su bivši UFC prvaci u pitanju Overeem je slavio protiv Belforta, Werduma, Lesnara, Mira, Dos Santosa i u posljednjem meču protiv Arlovskog te ne sumnja u pobjedu protiv Miočića.

'Mislim da ću ga nokautirati u drugoj ili trećoj rundi. Moram mu odati priznanje jer je čvrst borac, ali past će. Ima izvrsne ruke, ima dobro hrvanje i stalno radi pritisak te ide prema naprijed. No, to mu neće biti dovoljno protiv mene. Stipe uživaj u pojasu jer dolazim po njega', dodao je samouvjerni Overeem, a prenosi Fight Site.

Postavljeno mu je i pitanje što misli o izjavama Juniora dos Santosa koji tvrdi da je Miočić bolji od njega.

'Smiješno je da sam pobijedio Dos Santosa bez da sam praktično primio udarac. Trebale su mi dvije runde da ga završim. To je tip koji može primiti udarac, ima odlične ruke i kad sam se borio s njim bio je na drugom mjestu izazivača. Pobijedio sam ga, a da nisam primio udarac. Pogledate njegov meč sa Stipom. Završio je nakon pet rundi i Junior dos Santos je pobijedio tijesnom odlukom. Kad pogledam njihov meč onda mogu reći da sam bolji od obojice. Pobijedio sam JDS-a besprijekorno, a on je pobijedio Stipu. Stvarno se ne brinem o njemu. Više sam fokusiran na ono što ja moram napraviti, a to je trenirati, održavati tijelo zdravim i biti siguran da ću biti na vrhuncu u pravom trenutku te osvojiti pojas.'