NA PREDSTAVLJANJU BOLIDA

Evo na koji način je Mick Schumacher odao počast svojem slavnom ocu, sedmerostrukom prvaku Formule 1

16.02.2023 u 13:11

Bionic
Reading

Mercedes je u srijedu predstavio svoj novi, crni bolid za sljedeću sezonu Formule 1, a treći vozač njemačke momčadi Mick Schumacher odao je počast svojem ocu, sedmerostrukom prvaku Michaelu

Uz glavne vozače Lewisa Hamiltona i Georgea Russella, na predstavljanu je bio i Mick Schumacher koji je rezervni vozač Mercedesa. Fanovi 1 su uočili da je odao počast svom ocu Michaelu izborom kacige.

Imat će istu kacigu kakvu je nosio sedmerostruki prvak u Mercedesu u kojem je završio F1 karijeru (2010-2012.). Zlatna kaciga bila je ukrašena crnim zvjezdicama na vrhu i ima Mercedes logo u sredini.

Mick je pozirao za fotografe sa kacigom dok je Mercedes pokazivao svoj potpuno novi bolid W14 koji se vratio upečatljivoj crnoj boji.

'Izgleda dobro. Hoće li biti brz kao što izgleda? Nadam se. Pozitivni smo, postoji uzbuđenje. Imamo alate za razumijevanje, rast i razvoj automobila i nadamo se da ćemo Georgeu i Lewisu dati nešto što funkcionira', komentirao je vođa Mercedesove momčadi Toto Wolff na predstavljanju iz Silverstonea i dodao da će momčad učiniti sve kako bi se vratila na vrh.

  • +7
Formula 1, predstavljanje novog bolida Mercedes-AMG F1 W14 Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije