europski izazov

Evo na kojem programu možete gledati obje utakmice Dinama protiv Ludogoreca u borbi za Ligu prvaka i milijune eura

02.08.2022 u 06:39

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u utorak (19.45 sati, MAXSport 1) u Bugarskoj igraju prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv bugarskog prvaka Ludogoreca, a već sada sve ljubitelje nogometa zanima i na kojem će kanalu moći gledati uzvratnu utakmicu

Kao što je poznato trener Dinama Ante Čačić uoči prve utakmice 3. pretkola Lige prvaka protiv Ludogoreca u Razgradu (utorak, 2. kolovoza, 19.45 sati, MAXSport 1) našao se u velikim problemima jer mu je momčad desetkovana ozljedama.

Podsjetimo, Kevin Theophile Catherine i Mahir Emreli otpali su zbog ozljede, ali najveći je problem i nepoznanica u ovom trenutku napadač Bruno Petković (ozljeda rebara). Tako će velika odgovornost pasti na leđa novo pridošlog napadača Josipa Drmića.

'Jedna od dvije momčadi odlazi u play-off Lige prvaka. Želje su obostrane, mislim da su obje momčadi u dobrom raspoloženju, imale su iza sebe prolaz 2. pretkola i dobar nastup uoči ove utakmice, za očekivati je dobru utakmicu', rekao je Čačić u uvodu te nastavio:

'Mi smo došli ovdje napraviti što je moguće više, nastojat ćemo izvući dobar rezultat koji će nam podgrijati nadu da ćemo vidjeti play-off Lige prvaka. Imamo zavidan kadar, za ovu utakmicu imamo dovoljan broj igrača koji mogu napraviti ono što ja priželjkujem, a to je da budemo svoji svih 90 minuta. Očekujem Dinamo koji će tražiti pobjedu'.'

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

Dinamo je već jednom igrao kvalifikacije za Ligu prvaka protiv Ludogoreca i tada je prošao golom Domagoja Vide u posljednjoj minuti sudačke nadoknade. Tada je klub zahvaljujući tom golu jako dobro zaradio, a i ovaj puta u igri su milijuni eura Uefinog nagradnog fonda. Stoga se te utakmice ne propuštaju!

'Očekujem jako tešku utakmicu. Igramo kod kuće i nadam se da će se igrači žrtvovati za naš uspjeh. Činjenica je da prva utakmica ne odlučuje o svemu, ali pozitivan rezultat će nam dobro doći za dalje', kazao je trener Ludogoreca Ante Šimundža za klupsku stranicu.

'Slažem se da će nam Dinamo biti najteži protivnik od početka sezone. Među dominantnima su na Balkanu, s vrlo jakim nastupom na europskoj sceni. Dinamo je vrlo kvalitetna momčad, respektiramo ih jer znamo s kim se susrećemo', dodao je.

  • +15
NK Dinamo - Škupi, utakmica 2. pretkola Lige prvaka, Zagreb, 19.07.2022. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Obje utakmice Dinama protiv Ludogoreca ljubitelji nogometa moći će gledati na MAXtv-u na kanalu MAXSport 1 koji ekskluzivno prenosi i novu sezonu SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Dodajmo kako je uzvratna utakmica na rasporedu u utorak, 9. kolovoza, u Maksimiru od 20 sati uz izravan TV prijenos na MAXtv-u na kanalu MAXSport 1.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.