NAJBOLJI ODGOVOR

Evo koliko je sekundi trebalo Ivanu Perišiću da zabije Olympiacosu; napisi njemačkih medija nisu ga omeli...

07.11.2019 u 09:47

Bionic
Reading

Njemački mediji nagađaju kako će se odlaskom Nike Kovača s klupe Bayerna situacija za Ivana Perišića krenuti na lošije, a on je usprkos maloj minutaži u Ligi prvaka ove srijede zabio pogodak

Kovač je doveo Perišića u njemačkog prvaka iako je bilo dosta onih koji su kritizirali novo pojačanje, jer su smatrali da je hrvatski ofenzivac svoje najbolje godine odigrao. U nedjelju je naš stručnjak dobio otkaz, a njemački novinari krenuli su s pričama da je time zapečaćena sudbina i hrvatskog reprezentativca.

Vidjet ćemo kakv će status Perišić imati dok Bayern ne pronađen novog trenera, jer prvivremeno tu dužnost obavlja Hansi Flick. A ako je suditi po njegovoj prvoj utakmici Perišiću se ne piše dobro. Protiv Olympiacosa je dobio priliku tek u zadnjim minutama, ali i to mu je bilo dovoljno da zabije gol.

  • +4
Bayern - Olympiacos, 4. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: LUKAS BARTH-TUTTAS

Naime, Perišić je ušao u igru u 88. umjesto Gnabryja, a pedantni statističari su izračunali da su mu trebale 33 sekunde da zatrese mrežu.

Inače, zadnji brži gol rezerve u Ligi prvaka bio je onaj Valerea Germaina kojem su trebale 23 sekunde u dresu Monaca protiv dortmundske Borussije u travnju 2017.