POGLEDAJTE I SAŽETAK

Evo kakve izjave dolaze s Poljuda nakon što je Hajduk nastavio pobjednički niz u Hrvatski Telekom Prvoj ligi

15.08.2021 u 07:55

Bionic
Reading

Hajduk je u 5. kolu HT Prve lige ostvario treću prvenstvenu pobjedu u nizu, a evo što su poslije utakmice izjavili trener splitske momčadi Jens Gustafsson te ponajbolji pojedinci susreta

Ovom pobjedom Hajduk se bodovno poravnao s Lokomotivom te Osijekom na vrhu ljestvice, sva tri sastava imaju po 10 bodova, iako konkurenti imaju utakmicu manje.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Bila je ovo teška utakmica. Slaven je vrlo dobro organizirana momčad. Imaju dobrog trenera, to se vidi na terenu. Svima će biti teško protiv njih. Pripremili smo se za to, vidimo Hajduk koji raste, koji bolje kontrolira utakmicu, i koji je zreliji. Igrali smo više kao momčad. Sretan sam zbog pobjede i kako su igrači radili jedan za drugog', rekao je Gustafsson, a prenosi hajduk.hr.

  • +7
Hajduk - Slaven Belupo, 1. kolo HT Prve lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Prvi se u strijelce upisao Sahiti nakon odlične solo-akcije u 35. minuti, on je prihvatio loptu na 40-ak metara od gola, sjurio se u kazneni prostor domaćih, oslobodio se svih čuvara i preciznim udarcem svladao Čovića.

'Dobro treniramo, fokusirani smo i dajemo sve od sebe svaki dan na treningu, a naravno da onda dolaze i dobri rezultati...', istaknuo je Sahiti.

Hajduk - Slaven Belupo 1:0 (Emir Sahiti, 35) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

Na 2:0 povisio je Livaja početkom drugog poluvremena uz podosta sreće, on i Krovinović odigrali su kratku kombinaciju nakon slobodnog udarca na 20-ak metara od vrata Slavena, uslijedio je udarac koji je pogodio blok Lulića, no lopta se potom odbila na takav način da je postala neuhvatljiva za vratara gostiju.

'Pobjeda je bila zaslužena, mirno i staloženo smo odigrali. Mislim da smo mogli pobijediti i više. Nismo, ali smo kontrolirali igru do kraja mirno. Imali smo više prilika, veći posjed, a iz utakmice u utakmicu pokazujemo sve veći i bolji Hajduk', izjavio je Krovinović.

Hajduk - Slaven Belupo 2:0 (Marko Livaja, 48) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal
Hajduk - Slaven Belupo 2:0, 5. kolo HT Prve lige (izjave trenera) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal
Hajduk - Slaven Belupo 2:0, 5. kolo HT Prve lige, 2021/22. (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal