RUŽNA USPOREDBA

Evo kako je reagirao Đoković na izjavu koja je razbjesnila Srbiju

07.07.2017 u 16:05

Bionic
Reading

Novak Đoković odgovorio je medijima u Wimbledonu o tome što misli o komentaru bivšeg legendarnog tenisača Johna McEnroea koji je Srbina usporedio s Tiger Woodsom zbog problema u privatnom životu

Sadašnji analitičar BBC-a John McEnroe na Wimbledonu je prije dva dana izjavio da je svima jasno da Đokoviću baš ne ide u braku sa Jelenom

'Obiteljski problemi izvan terena očito potkopavaju njegove pokušaje da se vrati nekadašnju formu. Na njemu se odmah primjećuje da nije isti čovjek kao što je bio prije toga. Prva osoba koja mi padne na pamet kad mislim o Novakovom problemu je Tiger Woods. On je imao problema i jednostavno je bio van sebe. Novak je priznao da ima problema van terena s obitelji, odnosno suprugom Jelenom. Ne možete biti fokusirani na tenis kada se to događa, onda jednostavno više niste taj igrač', rekao je tada McEnroe.

Mnogima u svijetu tenisa, srpskoj javnosti, kao i Đokovićevim fanovima nije se svidjela usporedba s Woodsom kojem se brak raspao, jer je stalno varao suprugu. Isto tako nedavno je slavni golfer uhićen, jer je upravljao automobilom pod utjecajem alkohola i opijata.

  • +10
Novak Đoković u Wimbledonu 2017. Izvor: Reuters / Autor: TONY O'BRIEN

Novinari su tražili od Đokovića da komentira izjavu legendarnog Amerikanca, a reakcija srpskog tenisača bila je smirena.

'Ne gledam to na negativan način. Sve je u redu. On ima pravo govoriti što želi, a ja se ne moram s time složiti, ali to je njegovo pravo. Ne znam na čemu to temelji i možda je napravio samo usporedbu. Ja stvarno ništa ne uzimam osobno. Uvijek sam se dobro slagao s Johnom. To je njegovo mišljenje. Na kraju svega, ja poštujem sve što kaže,' govorio je Đoković.