užas na wimbledonu

Tenisačica u bolovima vrištala: Molim vas, neka mi netko pomogne!

06.07.2017 u 20:06

Bionic
Reading

Američka tenisačica Bethanie Mattek-Sands u 2. kolu Wimbledona doživjela je tešku ozljedu u meču protiv Rumunjke Sorane Cristee. Amerikanka je u jednom trenutku pala na teren i uhvatila se za koljeno. Bolovi su bili neizdrživi, no liječnika nije bilo u blizini

'Molim vas, pomozite! Neka mi netko pomogne', vrištala je u agoniji od bolova američka tenisačica Bethanie Mattek-Sands (32) nakon što je u 2. kolu Wimbledona teško ozlijedila koljeno.

Amerikanka je u meču protiv Rumunjke Sorane Cristee krenula na mrežu, no odjednom je pala na travu i uhvatila se za koljeno. Isprva nije izgledalo da je teže ozlijeđena, Cristea je krenula pomoći protivnici, a potom su se terenom broj 17 prolomili krikovi. Čim je prošao početni šok, američka je tenisačica osjetila nepodnošljivu bol. Vrištala je i molila za pomoć, gledatelji su užasnuto gledali, no liječničke ekipa nije bilo u blizini.

Na teren se spustila i Čehinja Lucie Safarova koja s Bethanie Mattek Sands igra u konkurenciji parova. U međuvremenu su stigli i liječnici, a Safarova je neutješno plakala dok su pružali pomoć ozlijeđenoj tenisačici.

Bethanie Mattek Sands ubrzo je prevezena u najbližu bolnicu, a prema prvim informacijama stradali su joj ligamenti i čeka ju operacija. S obzirom na to da je ovo izuzetno teška ozljeda, a Mattek-Sands ima 32 godine, upitno je hoće li uopće moći nastaviti karijeru...