EKSHIBICIJA NA TRIBINI

Evo kako je LeBron od navijača napravio TV zvijezdu!

09.02.2013 u 12:03

Bionic
Reading

Ponajbolji košarkaš današnjice, ali već sada i svih vremena, LeBron James ponovno je bio sjajan u pobjedi svog Miami Heata u noći s petka na subotu, te je tijekom utakmice nasmijao kompletnu American Airlines Arenu...

Miami je razbio ponajbolju momčad Zapadne konferencije Los Angeles Clipperse 111:89, a James je u tom susretu "utrpao" 30 poena, te uz Dwyanea Wade postao jedini u klupskoj povijesti s četiri uzastopne utakmice s namanje 30 poena na svom kontu!

Osim što je odigrao još jednu gotovo savršenu utakmicu ubacivši lakoćom 30 koševa za uvjerljivu pobjedu svoje momčadi potez utakmice ipak je bilo dodavanje s jednim simpatičnom navijačem od kojeg je – spontano - napravio TV zvijezdu!

Naime, jedna lopta koja je pogodila Dwyanea Wadea velikom je brzinom stigla do navijača u desetom redu koji je na sebi imao dres Jamesa. Navijač srednjih godina spretno je ulovio loptu i kada ga je James zatražio loptu nazad uslijedilo je iznenađenje.

Otkačeni i uvijek dobro raspoloženi James ponovno mu je bacio loptu u ruke. No, James je ponovno zatražio loptu od zbunjenog gospodina kako bi se utakmica mogla nastaviti…

'Mobitel mi stalno zvoni, svi su me vidjeli na televiziji. Nisam mogao vjerovati da mi je James vratio loptu u ruke. U prvi tren sam mislio da je mogu ostaviti sebi kao suvenir. Ovaj događaj neću nikada zaboraviti', kazao je vidno uzbuđeni navijač dodavši kako se istog dana ujutro fotografirao s bivšim NBA trenerom Jeffom Van Gundyjem. Kakav Bogat navijački dan!