Hrvat na final fouru

Evo kako je Hezonja zakucavanjima i tricom dotukao Partizan pa sve rekao u tri riječi

11.05.2023 u 09:22

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja u završnici odlučujuće pete utakmice protiv Partizana pokazao je klasu

Ukupno je Mario Hezonja zabio 13 koševa u pobjedi Reala 98:94, ali upravo je on u završnici s dva moćna zakucavanja i dvije trice pokrenuo suigrače. Njegova trica za 91:86 četiri minute prije utakmice možda je bio i ključni potez koji je spasio Real… Kako je Hezonja zabijao Partizanu, pogledajte OVDJE.

Njegova energija i želja za pobjedom bila je itekako vidljiva u trenucima u kojima se činilo da bi Partizan mogao izboriti pobjedu i otići na Final Four u Kaunas. Uostalom, Partizan je vodio 2-0 u seriji na tri pobjede i imao je pred svojim navijačima u Beogradu priliku završiti posao. Ali suspenzije ključnih igrača zbog tučnjave koštale su ih poraza i odlaska u borbu za titulu prvaka Europe.

Podsjetimo, Real je imao minus od 18 koševa, a pred kraj treće četvrtine Partizan je imao velikih plus 15. No uspjeli su to prosuti jer igrači Reala nisu odustajali i pokazali su karakter pred svojim navijačima.

Koliko je ova pobjeda bila važna Dubrovačaninu Hezonji, vidjelo se i nakon utakmice, kada su ga preplavile emocije.

Opisao je to u tri riječi na društvenim mrežama.

'Karakter Real Madrida', napisao je Hezonja, poznat po tome da izuzetno cijeni Partizan i njhove navijače, o čemu je već govorio.

Dodajmo još da će Real na Final Fouru, koji se održava od 19. do 21. svibnja, igrati protiv Barcelone, a drugo polufinale igrat će Olympiakos i Monaco.