SAMO NA MAXTV-U

Evo kako i gdje gledati Mandžu i Modrića u Ligi prvaka!

17.09.2013 u 12:33

  • +4

Bayern proslavio osvajanje Lige prvaka

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Nakon duge stanke ljubitelji nogometa od ovog tjedna ponovo mogu uživati uz najbolje svjetsko klupsko natjecanje – Ligu prvaka! A gledati je možete na nekoliko načina...

Već u prvom kolu Lige prvaka hrvatski će nogometaši vidjeti jesu li njihove momčadi na pravom tragu. Nakon što su u subotu izgubili prva dva boda u prvenstvu na gostovanju kod Villarreala, Modrić i njegovi suigrači zasigurno će se željeti vratiti na pobjednički put, a to im neće biti nimalo lako na gostovanju u Istanbulu. Nakon Villarreala Ancelotti nije imao lijepih riječi za svoju obranu: 'Ne branimo se dobro, protivnici nam stvaraju previše prilika. Ne smatram da je problem u tome što igramo s četvoricom u zadnjoj liniji, nego mislim da se ne postavljamo dobro na terenu. To trebamo popraviti.'

Kao i obično, od Modrića se očekuje da gospodari veznim redom Reala protiv Turaka, vrlo ozbiljnog protivnika. Prošle su sezone pobijedili Real 3:2 na svom stadionu, iako su Madriđani bili ti koji su prošli u polufinale. Galata nije idealno krenuo u prvenstvo, ali ne treba dvojiti da igrače 'kraljevskog' kluba čeka vrlo 'nabrijana' atmosfera i silno motiviran protivnik.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport), utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike pratiti prijenose utakmica u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu gledati utakmice na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok ona traje nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Osim Modrića, Mario Mandžukić će se sigurno naći u prvoj momčadi Bayerna koji započinje pohod na obranu titule, što u Ligi prvaka još nikome nije pošlo za nogom. Moskovljani jesu ozbiljan protivnik, ali s obzirom na snagu Bavaraca, svi očekuju uvjerljivu pobjedu. Bayern je dosad u prvenstvu ostvario četiri pobjede i remi, dok su Moskovljani prvi u ruskom prvenstvu.

Tako Toni Kroos smatra da Bavarci moraju odmah postaviti stvari na svoje mjesto: 'I prošle smo sezone postavili temelje još u grupi. Kasnije smo samo rasli kako je natjecanje išlo, ali ono osnovno smo imali od samog početka. Temeljem iskustva, znamo što je potrebno da bismo otišli do kraja, a to je naš ovogodišnji cilj.'

Odmah u utorak na teren će i Darijo Srna, čija momčad dolazi u San Sebastian, na noge ekipi koja je u kvalifikacijama izbacila Lyon i tako pokazala da je vrlo ozbiljna. S novim brazilskim snagama – Bernardom, Fredom i Fernandom – ukrajinska se momčad imenima čini snažnijom, ali nikako ne smiju podcijeniti Baskijce koji su i prošle sezone u jakoj Primeri pokazali da se znaju nositi protiv jakih.

Raspored utakmica po kanalima televizije Arenasport:

UTORAK
Manchester United – Bayer Leverkusen , Arenasport 1
Bayern Munchen – CSKA Moskva, Arenasport 2
Galatasaray – Real Madrid, Arenasport 3
Real Sociedad – Šahtar Donjeck, Arenasport 4

SRIJEDA
Milan – Celtic, Arenasport 1
Olympique Marseille – Arsenal, Arenasport 2
Napoli – Dortmund, Arenasport 3
Atletico Madrid – Zenit, Arenasport 4

Ako ne možete naći prijenos ili jednostavno želite pratiti aktualnosti Lige prvaka, učinite to kod nas na tportalu - uživo ćemo pratiti sva događanja, a i moći ćete ekskluzivno pogledati golove s najboljih utakmica.

Borussia Dortmund - Bayern 1:2 (sažetak)