BIT ĆE NAPETO

Evo gdje možete gledati zadnju utakmicu 18. kola HT Prve lige, sudar dva kluba koja love Europu...

31.01.2021 u 08:37

Bionic
Reading

U nedjelju je na rasporedu zadnja utakmica 18. kola Hrvatski Telekom Prve lige, na Rujevici Rijeka dočekuje Goricu (17.05 sati, Arenasport 3)

Poslije iznenađujućih rezultata u subotnjim utakmicama, u kojima je jedino Osijek opravdao status favorita, a Dinamo i Hajduk upisali domaće poraze, danas će na travnjaku snage odmjeriti klubovi koji pretendiraju na Europu – Rijeka i Gorica.

'Gorica je dobro organizirana ekipa koja ima dobru tranziciju i prekide', rekao je Simon Rožman u najavi utakmice protiv Gorice, sastava koji je proteklih godina dobro namučio riječkog prvoligaša.

Rijeka će se nakon 50 dana pauze vratiti na Rujevicu i odigrati prvu domaću utakmicu u 2021. godini.

'Igramo svaka tri dana i sigurno se na domaćem terenu osjećamo najbolje, iako još nema publike. Napravit ćemo sve da tri boda ostanu doma, ali daleko od toga da će to biti lagano', dodao je slovenski stručnjak.

Nakon poraza od Dinama (3:4) u prošlom kolu, nogometaši Gorice imali su punih sedam dana za pripremu za sljedeći izazov. Četvrta momčad s prvenstvene ljestvice ugostit će treću.

'Imali smo dovoljno vremena nakon tog šokantnog poraza u prošlom kolu, vjerujem da smo ga dobro iskoristili i fokusirani smo samo na ovu utakmicu', izjavio je trener Gorice Siniša Oreščanin.

  • +19
Gorica - Dinamo (17. kolo HT Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +13
Istra 1961 - Rijeka (12. kolo HT Prve lige) Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX