od 18.45 sati

Evo gdje možete gledati spektakl na rasprodanom Maksimiru između Dinama i Chelseaja

06.09.2022 u 15:06

Bionic
Reading

Nogometaši zagrebačkog Dinama igraju na rasprodanom Maksimiru, u 1. kolu Lige prvaka, protiv moćnog engleskog kluba Chelseaja (Arenasport 1, MAXtv, 18.45 sati)

Engleski velikan Chelsea nije najbolje ušao u sezonu, u prvih šest kola upisao je tri pobjede, remi i dva poraza uz negativnu gol razliku pogodaka 8:9.

S druge strane Dinamo je u osam kola nacionalnog prvenstva ostvario sedam pobjeda i remi (uz gol razliku 27:10), dok je u šest europskih ogleda ostvario četiri pobjede, remi i poraz. Stoga ne čudi da su sve ulaznice rasprodane u rekordnom roku.

No, u Dinamu si itekako oprezni jer su svjesni kako im moćan klub dolazi, a spektakl na Maksimiru svi koji nisu uspjeli nabaviti ulaznice mogu pratiti na kanalu Arenasport 1 od 18.45 sati (MAXtv).

Najatraktivniji sportski sadržaj ja na MAXtv-u! Aktivirajte sportski paket ili saznajte više informacija OVDJE.

'Čeka nas utakmica koju smo silno željeli, ovo je nagrada za državno prvenstvo. Ulaz u Ligu prvaka doživljavam kao satisfakciju, siguran sam da ćemo profitirati, igrači će napredovati, a momčad rasti. Mi nismo niti u jednoj utakmici favorit, ali tražit ćemo svoju šansu. Uz sjajne navijače i prekrasnu atmosferu tražit ćemo svoju priliku.Ovo je drugačija utakmica nego do sada, ona nije eliminacijska', kazao je trener hrvatskog prvaka Ante Čačić.

  • +4
SuperSport HNL, 8. kolo: Dinamo-Rijeka, 2.9.2022. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

S druge strane trener gostiju Thomas Tuchel poprilično je nahvalio Dinamo. Respekt prema protivniku se itekako osjeća.

'Pobjednička su momčad, stalno su na vrhu što stvar pobjednički mentalitet. Prošli su kvalifikacije koje nikada nisu lake, zaslužili su biti ovdje', kazao je njemački stručnjak dodavši:

'Dinamo ima individualnu kvalitetu i svaka Dinamova momčad je kvalitetna, baš kao i hrvatska reprezentacija. Moramo biti spremni. Oni će željeti iskoristiti svoju ulogu autsajdera'.