od 21 sat

Evo gdje možete gledati prvu utakmicu Dinama protiv norveškog prvaka; u igri je Liga prvaka i ogroman novac!

16.08.2022 u 10:06

Bionic
Reading

Nogometaši hrvatskog prvaka Dinama otputovali su nakon uvjerljive pobjede nad Hajdukom na prvu utakmicu play-offa Lige prvaka protiv Bodo/Glimta (21 sat, Arenasport 1, MAXtv)

Kao što je naglasio trener Dinama Ante Čačić, važno mu je da je momčad u dobrom ritmu, a pokazao je i veliki respekt prema momčadi Bodo/Glimta.

'Igramo protiv domaćina koji zaslužuje svaki respekt, koji će učiniti sve za dobar rezultat u prvoj utakmici. Isto tako mi ćemo učiniti sve da napravimo čvrsti korak prema Ligi prvaka. Zato očekujem jako dobru utakmicu', rekao je Čačić koji će vrlo vjerodajno napraviti nekoliko promjena u sastavu koji je u subotu igrao protiv Hajduka (pobjeda 4:1). Video sažetak derbija pogledajte u prilogu:

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Podsjetimo, u najvećem hrvatskom derbiju između Dinama i Hajduka Čačić je krenuo sa sastavom: Livaković - Ristovski, B. Šutalo, Perić, Ljubičić - Ademi, Mišić - Špikić, Baturina, Ivanušec – Petković.

Čačić je protiv Hajduka na klupi ostavio Josipa Drmića, koji ima manjih problema s koljenom pa ga je želio sačuvati, te Mislava Oršića koji se polako diže u formi.

Najatraktivniji sportski sadržaj ja na MAXtv-u! Aktivirajte sportski paket. Više informacija OVDJE.

A najugodnije iznenađenje u derbiju svakako je bio 19-godišnji Martin Baturina koji je bio najbolji igrač utakmice. Zabio je prvi gol i pokrenuo akcije za drugi i treći gol Dinama.

Za očekivati je kako će se Oršić i Drmić vratiti među prvih 11, a Bruno Petković vjerojatno će preseliti na klupu i dobit će priliku u nastavku. Utakmicu protiv Bodo/Glimta možete pratiti od 21 sat na programu Arenasport 1 (MAXtv). Više informacija OVDJE.

Obzirom da je u igri ogroman novac (ukupno oko 30 milijuna eura!), jer nastup u Ligi prvaka donosi dodatnu zaradu, jasno je kako su ova dva dvoboja od iznimne važnosti za Dinamo. I sve su tome podredili, a nakon pobjede nad Hajdukom prepuni samopouzdanja otišli su u Norvešku.

  • +22
Dinamovi nogometaši putuju u Norvešku Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar