KREĆE 26. KOLO

Evo gdje gledati današnju utakmicu SuperSport HNL-a, sudar susjeda na tablici

08.03.2024 u 10:59

Bionic
Reading

U petak (17, MAXSport 1), 26. kolo SuperSport HNL-a otvaraju Varaždin i Istra 1961

Riječ je o utakmici osme i devet momčadi prvenstva, a koje bi eventualnom pobjedom mogle se primaknuti zlatnoj sredini ligaške ljestvice. Ove sezone su igrali dva puta, Varaždin je kod kuće slavio 1:0, a Istra 1961 je uzvratila s :0 u Puli.

'Nemamo većih problema s kadrom, svi smo zdravi. Vraćaju nam se i kartonirani igrači kojih nije bilo u prošlom kolu na Rujevici, tako da smo svi na okupu i nadamo se da ćemo se dobro pripremiti za utakmicu. Istra 1961 je ozbiljan suparnik, sada su u pozitivnom nizu odigrali dobru utakmicu protiv Hajduka tako da nas čeka teška utakmica, ali nema mjesta kalkulacijama igramo kod kuće i tražit ćemo naravno pobjedu i tri boda', rekao je na trener Varaždina Nikola Šafarić.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Moramo prihvatiti da imamo utakmicu u kojoj se traže tri boda i psihološki će biti drugačija utakmica u odnosu na tri prethodne. Očekujem da budemo puno više goropadniji prema naprijed, stabilni u obrani i da odigramo dobru utakmicu. Znamo sve njihove prednosti i mane, sada je jedino na nama da odgovorimo kvalitetno s naše strane i da se nametnemo', dodao je Šafarić.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel

Ni u Puli ne manjka optimizma…

'Jako smo dobro radili ovog tjedna, bez obzira što je bio kratak tjedan za nas. I dalje vidim kod ekipe ono što sam vidio od prvog dana, vrlo pozitivne osobine koje mi se sviđaju. Također, vidim da mojoj ekipi ne manjka ni hrabrosti ni motivacije. To je ono što vole vidjeti i naši navijači. Nadam se da ćemo pokazati sve ono na čemu je ekipa radila proteklih mjesec dana. Mislim da je mentalni aspekt vrlo važan i da moramo vjerovati. Uvijek gledam i razmišljam dan za danom, tako da je u mojoj glavi trenutno samo sutrašnja utakmica. Bitno da je uvijek budemo pravi i ujedinjeni, pa čak i kad dođu loši trenuci, kako bi se iz takvih situacija izdigli još jači', izjavio je trener Istre 1961 Paolo Tramezzani te dodao:

'Ono što sam vidio na zadnjih nekoliko utakmica je da je Varaždin dobra ekipa, ekipa koja mi se sviđa, sigurno će biti komplicirana utakmica, to znamo. U petak moramo biti pravi.'

Standings provided by Sofascore