pakleni plan

Europski velikan želi pod svaku cijenu dovesti hrvatskog veznjaka: Nezamjenjivi 'vatreni' teško će reći ne

09.01.2020 u 12:10

Bionic
Reading

Juventus želi pojačati dobre odnose s Barcelonom s kojom će razmijeniti mlade igrače, a sve kako bi na ljeto doveo Ivana Rakitića u Torino

Odnos između Juventusa i Barcelone svakim je danom sve bolji, a klubovi su sve bliskiji. Juventus planira taj odnos dodatno ojačati, a sve kako bi se dokopali Ivana Rakitića koji im je sve veći prioritet i kojeg love već nekoliko prijelaznih rokova.

Calciomercato piše kako su u Torinu skovali plan kako odobrovoljiti Barcelonu za veliku razmjenu koja bi se trebala odviti idućeg ljeta. Juventus će ove zime Barceloni dati 21-godišnjeg Matheusa Pereiru koji je na posudbi u Dijonu i koji je velika želja Katalonaca. Barca će im za uzvrat u Torino poslati braniča Alejandra Marquesa.

Zvuči kao solidna razmjena mladih igrača, ali ono što Juve planira nije ni približno ovome. Razmjena Perreira - Marques trebala bi samo poslužiti za produbljivanje odnosa kako bi idućeg ljeta u Torino stigao Ivan Rakitić.

Hrvatski veznjak već je neko vrijeme na meti Juventusa, ali nikako da uspiju doći do njega. Rakitić navodno ne bi imao ništa protiv dolaska u Torino i igranja uz Cristiana Ronalda, a Juve bi za njega ponudio Bernardeschija. To su već pokušali i nije prošlo, ali u međuvremenu su odnosi s Barcelonom napredovali, a 'Stara dama' ih želi još više produbiti. Izgleda da je 'opetacija Raketa' ponovno pokrenuta...