prate ga od lige prvaka

Europski velikan kreće po maksimirskog wunderkinda i spreman je platiti i 30 milijuna eura: 'Svjesni su da igrači Dinama nisu jeftini'

13.05.2020 u 12:34

Bionic
Reading

Njemački velikan Bayern prati mladog Joška Gvardiola, otkrio je bivši reprezentativac Hrvatske Jurica Vranješ

Njemački velikan Bayern nedavno je potvrdio da će legendarni Miroslav Klose asistirati Hansiju Flicku na klupi do kraja ove i cijelu iduću sezonu. Ova vijest mogla bi biti posebno dobra za hrvatske nogometaše, a za to bi zasluge mogao imati nekadašnji 'vatreni' Jurica Vranješ.

Vranješ i Klose su prijatelji još iz igračkih dana kada su dijelili svlačionicu u Werderu iz Bremena. Nakon igračke karijere Klose se posvetio onoj trenerskoj, a Vranješ se bacio u menadžerske vode. Klose je do sada radio s mlađim uzrastima Bayerna i imao je priliku upoznati nekoliko mladih hrvatskih nogometaša, a Vranješ vjeruje da će uskoro dobro poslovati.

'Kada sam Josipa Brekala vodio u Wolfsburg Klose je već bio trener u Bayernu. Preporučio sam ga i njemu, a on je poslao Bayernove skaute. Sada ga zanima Joško Gvardiol. Njega je imao prilike vidjeti na utakmici Lige prvaka mladih kada je Dinamo izbacio Bayern', rekao je Vranješ u razgovoru za Sportske novosti pa dodao kako bi Nijemce taj posao mogao koštati i 30 milijuna eura:

'Klose je svjestan da Dinamovi igrači nisu jeftini, ali Bayern nije klub koji će dati pet ili šest milijuna eura za mladog igrača. Radije će pričekati pa ga kupiti kada proigra u Dinamu, bez obzira na to što će tada koštati 20 ili 30 milijuna eura. Inače, na radaru Bayerna je i 16-godišnji igrač Rijeke Franjo Lazar', otkrio je Vranješ.