povratak kralja

Euforija potresa Milano jer je napokon poznato kad se Zlatan Ibrahimović vraća na teren

30.12.2022 u 12:08

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović uskoro bi se trebao vratiti na teren. Legendarni napadač, iako je u listopadu proslavio 41. rođendan, ne razmišlja o završetku igračke karijere. Dapače, nakon operacije koljena vraća se u velikom stilu

Talijanski mediji bliski Milanu tvrde kako se Zlatan Ibrahimović (41) sjajno oporavio nakon operacije koljena te bi se uskoro trebao vratiti na teren.

Podsjetimo, Ibrahimović je posljednju utakmicu odigrao još krajem svibnja nakon čega je morao na operaciju koljena. Oporavak je trajao punih šest mjeseci, a sada je Ibra započeo s individualnim treninzima te bi se uskoro trebao priključiti momčadi Milana koja 4. siječnja na gostovanju kod Salernitane nastavlja sezonu u Serie A.

Prve informacije govore kako Ibrahimović ipak neće odmah zaigrati, no plan je da potpuno spreman dočeka prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka koju 'rossoneri' igraju 14. veljače protiv Tottenhama na San Siru!

Ibrahimović je posljednji gol zabio 9. siječnja protiv Venecije (3:0) i tako postao treći najstariji igrač koji je zabio u Serie A. Prvim sljedećim golom Ibra će oboriti rekord i postati najstariji strijelac u talijanskom prvenstvu...