novi skandal

Francuzi optužuju Neymara da je namjerno dobio crveni karton samo kako bi mogao otići na proslavu Nove godine u Brazilu

30.12.2022 u 11:03

Bionic
Reading

PSG je u srijedu u 16. kolu francuskog prvenstva na svom Parku prinčeva jedva pobijedio predzadnju momčad lige Strasbourg 2:1. Utakmicu je obilježio Neymar koji je u manje od jedne minute zaradio dva žuta kartona i isključenje. Francuski mediji sad otkrivaju pozadinu njegove 'akcije'...

Neymar je doslovno u razmaku od manje od minute zaradio dva žuta kartona na utakmici protiv Strasbourga. Prvo je u 61. minutu rukom u lice udario protivnika i sudac Clement Turpin ga je prvi put upisao u svoju bilježnicu.

A samo minutu kasnije Neymar je uletio u kazneni prostor gostiju nakon čega je uslijedio teatralni pad pa je zbog simuliranja dobio i drugi žuti karton!

S ovim crvenim kartonom Neymar je zaradio automatsku suspenziju od jedne utakmice, a to znači da neće moći igrati na sljedećem prvenstvenom susretu koji, pazite sad - pada baš na Novu godinu, 1. siječnja 2023.!

PSG će igrati u gostima kod Lensa, ali bez Neymara, a francuski mediji otkrivaju njegov 'pakleni plan'.

  • +10
PSG - Strasbourg, francuska liga, 28.12.2022. Izvor: EPA / Autor: CHRISTOPHE PETIT TESSON

Naime, Neymar navodno planira Novu godinu proslaviti u domovini. Poznato je da ne propušta proslavu Revelion u Rio de Janeiru koja je jedna od najvećih na svijetu. Točno u ponoć milijuni ljudi na plažama, odjeveni u bijelo, bacaju cvijeće u more, a potom slijedi velika proslava i doček Nove godine uz obilnu gozbu.

Da, čini se kako je Neymar sve savršeno isplanirao jer u Lensu ga 1. siječnja sigurno nećete vidjeti.