igra živaca

Enrique isprovocirao šeika: Katalonsko smeće...

27.04.2017 u 18:48

Bionic
Reading

Španjolsko nogometno prvenstvo bliži se kraju. U neizvjesnoj završnici izvjesno je samo da će najveći klubovi i rivali te bodovno izjednačeni Barcelona i Real (ali koji ima i utakmicu manje), do kraja La Lige voditi i veliku borbu izvan terena

Pred Barcelonom je još četiri utakmice do kraja prvenstva, a pred Realom još pet. Jer 'kraljevima' je ostala još i odgođena utakmica sa Celtom, što u teoriji predstavlja i plus Zidaneovoj momčadi, koja može, dakle, osvojiti tri boda više od Katalonaca.

Posljednje kolo na rasporedu je 21. svibnja, ali kako sada stvari stoje, Real u toj utakmici - u kojoj će gostovati kod Malage, problema ne bi smio imati.

Navodno zato, kako je objasnio Luis Enrique, jer trener Malage je Michel, dugogodišnji igrač madridskog Reala koji, prema riječima trenera katalonske momčadi, neće tražiti od svoji igrača maksimalan angažman.

Na te Enriqueove riječi poludio je vlasnik Malage, šeik Abdullah bin Nasser bin Abdullah Al Ahmed Al Thani, koji je na Twitteru žestoko raspalio, ne samo po Enriqueu i klubu Barceloni, već po Kataloncima.

'Smeće katalonsko neće doći ni blizu trofeju.'