ŽESTOKA KONKURENCIJA

Englezi su ludi za Ivanom Perišićem; osim Manchester Uniteda i Tottenhama pojavio se još jedan engleski velikan koji želi Hrvata

03.08.2020 u 09:27

Bionic
Reading

Lista onih koji bi u svojim redovima rado vidjeli Ivana Perišića je sve duža, a hrvatski reprezentativac posebno je zanimljiv klubovima iz Premiershipa

Perišić je ugovorom vezan uz Inter sve do ljeta 2022., a zadnju sezonu naš krilni igrač proveo je na posudbi u Bayernu. Talijani ne bi imali ništa protiv da ga prodaju njemačkom prvaku, ali štedljivi Bayern nije pokazao neku preveliku želju.

No za Perišića zadnjih sezona uvijek vlada veliki interes pa je tako i ovog prijelaznog roka, a nekako tradicionalno najviše upita dolazi s 'Otoka' iz bogatog Premiershipa.

Već otprije se pisalo kako Manchester United i Tottenham vrbuju hrvatskog nogometaša, ali nikako da dođe do konkretnijeg kontakta i inicijalnog dogovora, a u cijelu priču uključio se i Everton.

Klub iz Liverpoola završio je prvenstvo za njega na skromnom 12. mjestu, a tamo u Perišiću vide igrača, uz još neka pojačanja, s kojim bi mogli napraviti pomak prema gornjem dijelu ljestvice. Opcija s Evertonom možda je i najidealnija za Perišića koji bi ipak imao lakšu konkurenciju nego u drugim spomenutim engleskim klubovima.

  • +5
Leicester City - Manchester United Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia