NOVA SAGA

Englezi opet po svom: Unitedova velika želja je Modrić

28.07.2013 u 13:30

Bionic
Reading

Britanski tabloid Daily Star još je jednom objavio da menadžer Manchester Uniteda David Moyes želi u svojim redovima vidjeti hrvatskog nogometaša Luku Modrića

U članku upitne vjerodostojnosti stoji da se 27-godišnji veznjak Real Madrida našao i na originalnom popisu želja škotskog stručnjaka koji je naknadno za metu broj jedan ipak postavio Cesca Fabregasa. No, nakon što su iz Barcelone jasno poručili da svoga igrača neće prodati ni po koju cijenu, u Manchester Unitedu su navodno pažnju ponovno usmjerili ka Modriću.

Ako priča i jest točna, teško je vjerovati da je ostvariva budući da se zasad čini da Modrić ima vrlo dobar status kod novog trenera Carla Ancelottija.

Kao druga mogućnost se, piše Daily Star, Moyesu nameće dovođenje Belgijanca Marouanea Fellainija kojeg je trenirao posljednjih pet sezona u Evertonu.

S obzirom da je Modrić više puta naglašavao kako nema namjeru napustiti Madrid, teško da bi United mogao dovesti hrvatskog reprezentativca. Osim, ako u 'kraljevskom klubu' ne odluče da je Modrić 'višak'.