lijepa gesta

Emotivni susret Biserke Petrović i Gorana Dragića: Vi nosite Draženovo djelo

21.09.2017 u 18:17

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana Biserka Petrović je preko slovenskih novinara poslala Draženov dres kao dar najboljem košarkašu Eurobasketa Goranu Dragiću. Njezina ga je gesta iskreno rasplakala, a sada su se Draženova majka i slovenska zvijezda napokon i upoznali...

Biserka Petrović bila je posebna gošća u emisiji slovenske televizijske postaje Planet TV koja joj je priredila veliko iznenađenje. Upriličili su upoznavanje Draženove majke i najboljeg slovenskog košarkaša Gorana Dragića koji se rasplakao od sreće nakon što mu je Biserka prije nekoliko dana darovala dres Dražena Petrovića s brojem 3 u kojemu je nastupao za New Jersey Netse.

>> Evo kako je Draženova majka doživjela suze i izjavu najboljeg Slovenca

'Poznajem li Gorana? Samo preko igre', rekla je Biserka u uvodu emisije, a potom je stiglo iznenađenje. U studio je ušao Goran Dragić.

'Hoćete me pustiti da živa dođem u Zagreb?', našalila se gospođa Biserka te srdačno zagrlila najboljeg košarkaša Eurobasketa 2017.

Iznenađenjima tu nije bio kraj, Goran Dragić je uzvratio dar, Draženovoj je majci donio svoj reprezentativni dres s potpisom.

'Hvala vam puno za Draženov dres. To mi je bio najljepši dar u životu', iskreno je kazao Dragić i dodao:

'Svi znamo što je Dražen napravio za košarku.'

Autor: youtube

'Vi nosite njegovo djelo', uzvratila je Biserka, a Goran je još jednom potvrdio:

'Zbog Dražena imam trojku.'

Biserku je njegov dar oraspoložio.

  • +19
Slovenija - Srbija, finale Eurobasketa 2017. Izvor: Reuters / Autor: OSMAN ORSAL

'Joj, dres! Pa gdje ćemo sa svim tim trojkama. On će ići na posebno mjesto u muzeju, tamo gdje su Jordanov i Curryjev. Ići će na treće mjesto', rekla je Biserka i napomenula da joj nije bilo teško odreći se Draženovog dresa:

'Goran je tu, on nosi Dražena sa sobom. Ni jednog trena mi nije bilo žao ni teško. Kad čujem mlade ljude koji igraju košarku kako pričaju o Draženu... To mi puni baterije i daje mi snage. Dokle god budem mogla, pričat ću o Draženu', zaključila je Biserka Petrović.