TUŽNA SITUACIJA

Emotivni odlazak iz Cibalije: Nisam mogao više živjeti od pomoći brata i roditelja

20.07.2017 u 17:23

Bionic
Reading

Nova sezona Hrvatski Telekom Prve lige tek je počela, a Cibalia je u velikim problemima. Novca nema pa igrači napuštaju klub. Više u svlačionici nije ni prvotimac Matija Mišić

Već smo pisali s kakvim se mukama suočavaju u vinkovačkom prvoligašu te da im u takvoj situaciji, ako se nešto drastično ne promijeni, predstoji borba za ostanak.

Igračima se duguje i nije ništa čudno što odlaze potražiti sreću negdje drugdje. I 25-godišnji veznjak Matija Mišić rekao je 'zbogom' te se oprostio preko društvene mreže.

'Sve je išlo jako brzo i lako jer sam slobodan igrač, te zato za neke bitne stvari nije bilo vremena zato se želim se ovim putem zahvaliti sad već mojim bivšim suigračima, trenerima, fizioterapeutima Vanji i Kroli, legendi Miletu Periću i ljudima u klubu, tetama i, naravno, navijacima, ako sam kog zaboravio nek se ne naljute, želim svima sreću u životu i sve najbolje', napisao je Mišić emotivnu poruku te nastavio:

'Što se tiče moga odlaska iz kluba, jednostavno je vrijeme da pođem živjeti od svoga rada ne od pomoći brata i roditelja. U mađarskom sam drugoligašu, ali s uvjetima s kojima će se moje želje ostvariti. Želim da moji bivši suigrači dobiju sto su zaslužili jer i strpljenje ima kraja. Na kraju želim reći da sam u Cibaliji proveo 3 lijepe godine, iako su bile jako stresne. Lijep pozdrav!'

  • +4
Matija Mišić u dresu Cibalije Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Inače, Cibalia je u prvom kolu poražena od Intera u Zaprešiću 3:1, a u petak od 20 sati očekuje je gostujući ogled kod Dinama.