rog operiran

Emotivna poruka podrške talijanskog prvoligaša hrvatskom reprezentativcu: Glavni junak mnogih bitaka i pravi ratnik...

30.12.2020 u 20:28

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i član Cagliarija Marko Rog (25) u srijedu je operiran u klinici u austrijskom Innsbrucku nakon teške ozljede koljena na prvenstvenoj utakmici s Romom

Nesretnom Marku Rogu je rekonstruiran prednji križni ligament desnog koljena, a operacija je prošla dobro i izveo ju je poznati kirurg Christian Fink na klinici Hochrum u Innsbrucku, stoji na web-stranici Cagliarija.

Nakon nekoliko dana odmora, hrvatski veznjak moći će započeti rehabilitaciju, a vrijeme oporavka za puni nastavak natjecateljskih aktivnosti procjenjuje se za oko šest mjeseci, pa je upitan i njegov nastup na Europskom prvenstvu idućeg ljeta.

'Glavni junak mnogih bitaka će kao pravi ratnik pobijediti i u ovom izazovu i vratit će se jači nego prije', stoji u poruci kluba.

Rog se ozlijedio već u 15. minuti utakmice koju je Roma dobila 3:2.

Hrvatski veznjak je u Cagliari stigao u srpnju 2019. godine na posudbu iz Napolija, a iduće sezone klub je otkupio njegov ugovor. Ove sezone nastupio je u svih 14 ligaških utakmica Cagliarija upisavši 1168 minutu na terenu.

Nakon teške ozljede i nove operacije naš je reprezentativac pun optimizma.

'Hvala puno svima na potpori. Danas započinjem s novim izazovom pun volje i motivacije, dan po dan, da se vratim još jači', poručio je Rog iz bolničkog kreveta.