PROMAŠIO PENAL

Emotivna objava tragičara Napolija dobila gotovo milijun lajkova: 'Teško mi je...'

19.04.2023 u 14:04

Bionic
Reading

Imao je nokoliko prilika, jedna od njih je bio i penal, ali nije to bila njegova večer

Milan je preko Napolija stigao do polufinale Lige prvaka. Nakon domaće pobjede 1:0, Milanezi su u Napulju odigrali 1:1 i nakon 16 godina stigli među četiri najbolja kluba Europe.

Tragičar Napolija, uvjerljivo vodeće momčadi talijanskog prvenstva, bio je Gruzijac Khvicha Kvaratskhelia, koji je u uzvratnom susretu pri vodstvu Milana 1:0 imao prvo imao dvije sjajne prilike u 46. i 58. minuti, a potom je propustio iz penala izjednačiti rezultat, odnosno dovesti svoju momčad na gol zaostatka. Kako je u sudačkoj nadoknadi u trećoj minuti sučevog dodatka Victor Osimhen zabio za Napoli, ispalo je da im je upravo taj promašeni penal nedostajao za produžetke, a tako - tko zna što bi bilo.

Nakon svega Kvaratskhelia se oglasio preko Instagrama i ispričao navijačima:

'Teško mi je gledati vaše oči pune suza svjestan da sam taj koji vam nije mogao donijeti sreću. Dat ću sve od sebe da nešto naučim iz današnjeg iskustva. Duboko mi je žao i apsolutno sam zahvalan na vašoj podršci koju osjećam svake sekunde! Volim vas sve i obećavam da ćemo se vratiti još jači! Puno utakmica je red nama, idemo dalje...' napisao je 22-godišnji Gruzijac, ljubimac navijača Napolija.

Ova je objava vrlo brzo prikupila gotovo milijun lajkova i sigurno na tome neće stati