Procurilo iz kluba

Španjolski radio objavio senzaciju i otkrio što je Real odlučio s Lukom Modrićem!

17.04.2023 u 13:41

Bionic
Reading

Nakon završetka Svjetskog prvenstva, na kojem je Hrvatska osvojila treće mjesto, puno se pisalo o tome što će biti s Lukom Modrićem, kojem za nekoliko tjedana istječe ugovor s Real Madridom

Kao što smo pisali, predsjednik Reala Florentino Perez već je napravio prvi korak te su započeli razgovori oko ostanka 37-godišnjeg Luke Modrića još jednu sezonu u Madridu. Uostalom, to je i njegova želja, ali isto tako je procurilo to da čelnici Reala imaju svoje uvjete na koje Modrić mora pristati ako želi ostati u Madridu.

No ubrzo nakon što su te informacije procurile lokalna radijska postaja Cadena SER objavila je da su doznali kako će 'Modrić sigurno produljiti s Realom za još jednu sezonu'.

Očito i oni imaju svoj izvor u klubu pa su tako dodali:

'Real je odlučio produljiti ugovor s Modrićem! Luka je to zaslužio na terenu. Real mu još nije formalno ponudio nastavak suradnje, ali dao mu je do znanja da može biti jako miran. U svakom slučaju, ima zajamčeno mjesto u momčadi za sezonu 2023./24.', priopćeno je u eteru.

Dok se ugovor ne potpiše, ta vijest će ipak biti – samo glasina. No da zvuči senzacionalno i da je to Luka zaslužio – to je točno.

S druge je strane poznato da ima 'dobre karte u rukama' jer ima nemoralnu ponudu iz Saudijske Arabije. Naime Al Nassr mu nudi čak 40 milijuna eura po sezoni!

Ali usprkos tome, on bi ipak radije ostao još jednu sezonu u Realu.