Komentirao novog trenera

Edin Džeko srušio Lazio pa iskreno progovorio što misli o dolasku Josea Mourinha na klupu Rome: 'Ovo je teška sredina...'

16.05.2021 u 12:19

Bionic
Reading

Edin Džeko se nakon derbija s Lazijem oglasio i otkrio što misli o novom treneru

Edin Džeko je u Romi od 2015. godine kada je stigao iz Manchester Cityja. Od tada se prometnuo u jednog od glavnih igrača u rimskom sastavu za koji je u 259 utakmica zabio 119 golova i upisao 54 asistencije.

Roma je u derbiju s Lazijem slavila s 2:0, a upravo je Džeko bio među najboljima na terenu. Iako nije zabio gol, upisao je jednu asistenciju i iznudio crveni karton za protivnika. Igrao je do pred sami kraj utakmice, a malobrojni gledatelji su mu zapljeskali pri izlasku s terena.

Roma će sezonu vjerojatno završiti na mjestu koje vodi u treći razred europskog nogometa i jasno je da navijači, ali i igrači i uprava sve ovo žele što prije zaboraviti. U Rimu svi već gledaju prema naprijed, a na tom putu ih čeka Jose Mourinho koji na kraju sezone sjeda na klupu Vučice.

'Svi znamo da ovo nije bila jedna od najboljih sezone, ali derbi je uvijek derbi. U prvom dijelu sezone smo izgubili, a danas smo htjeli dati sve od sebe da sezonu završimo dobro. Ostala nam je još jedna utakmica', rekao je Džeko nakon utakmice pa se osvrnuo i na dolazak Mourinha na mjesto trenera:

'Već sada u klubu vlada entuzijazam. Roma je jako teška sredina i nije mogao doći bolji trener!', komentirao je Džeko.

  • +14
Roma - Lazio Izvor: EPA / Autor: Riccardo Antimiani