odlazi u inter?

Edin Džeko ovakav potez novog sportskog direktora Rome sigurno nije očekivao

04.07.2019 u 18:38

Bionic
Reading

Jedan od najboljih bosansko-hercegovačkih nogometaša, Edin Džeko, iako u 33. godini, još uvijek je vrlo tražen na nogometnom tržištu te ga je u svojoj momčadi želio Antonio Conte

Edin Džeko još krajem prošle sezone navodno je dogovorio sve osobne uvjete s Interom, u čijem ga je dresu itetako želio vidjeti i novi trener 'crno-plavih' Antonio Conte.

No, zaboravio je Džeko da je Roma ta koja odlučuje hoće li ga uopće pustiti i po kojoj cijeni. Te se sada ovaj odlični BiH reprezentativac našao u velikom problemu.

Naime, Inter Romi nudi 10-12 milijuna eura, a Roma želi 20 milijuna eura.

Gianluca Petrachi je prije nekoliko dana i službeno preuzeo dužnost sportskog direktora Rome, a na službenom predstavljanju je žestoko kritizirao popularnog 'Dijamanta'.

Petrachi koji je godinama radio odličan posao u Torinu je poručio da Roma neće prihvatati ucjene od bilo koga pa ni od Džeke.

'Nikoga nećemo zadržati na silu, ali ne prihvaćamo ucjenu. Ne sviđa mi se kada se neki naš igrač dogovori s drugim klubom koji sam po sebi nije bio korektan. On nije gazda u ovoj kući, Romu niko neće 'gušiti', rekao je Petrachi te dodao:

'Pokušat ćemo donijeti najbolje odluke, prva rješenja za sada imaju smisla'.

  • +20
Edin Džeko - BiH nogometaš Izvor: Pixsell / Autor: ALBERTO LINGRIA/XINHUA/PIXSELL

Petrachi je lijepo objasnio da je Džeko ovog četvrtka još uvijek igrač Rome te da ako želi otići Inter mora dobro platiti.

Koliko znam, Džeko je igrač Rome i kada dođe na pripreme, shvatit će da su se stvari promijenile.Tu je novi sportski direktor, novi generalni direktor i novi trener koji žele raditi na određene načine'. 

"Ako želi otići, Inter mora dobro platiti, trebamo dobiti novac, u suprotnom ga nećemo prodati', jasan je bio Petrachi.

Pripreme Rome su zakazane za 8. srpnja, i prema aktualnoj situaciji Džeko će se morati pojaviti na prvom treningu. Naravno, upitno je hoće li ugovor, koji ističe u ljeto 2020. godine odraditi do kraja.