RAZLOG - GRUBOST

Dvoboj Dinama i Volyna prekinut, Sammiru stradali ligamenti

Bionic
Reading

Posljednju pripremnu utakmicu uoči nove sezone, koju će Dinamo otvoriti u subotu protiv Hajduka u Superkupu, 'modri' nisu odigrali do kraja...

Naime, pri rezultau 1:1 dvoboj između Dinama i ukrajinskog Volyna je prekinut u 71. minuti dvoboja, a razlog je bila grubost ukrajinskih nogometaša.

Kako pišu Sportske novosti, pola sata prije kraja utakmice teže se ozlijedio Sammir! Nakon jednog grubog starta obrambenog igrača Volina

Sammir

Šerzedija, Sammir je ostao ležati na travnjaku. Cijela klupa Modrih je skočila, uletio je liječnik Hrvoje Šojat, fizoterapeti, ali Brazilac s hrvatskom putovnicom nije se dizao. Nakon nekolko minuta igrači Dinama iznijeli su ga na rukama s travnjaka, Sammir je imao bolan grč na licu i držao se za glavu, koljeno je nastradalo, bilo je zamotano. Trener Jurčić je 'poludio', počeo je psovati i napustio je trenersku klupu.

Sedam minuta kasnijem nakon tog starta na Sammira, došlo je do kratke tučnjave i naguravanja među igračima, pa je utakmica prekinuta! Jedan Ukrajinac je grubo stratao na Jedvaja, ovaj ga je nakon toga odgurno, uletjelo su i ostali, i sve je moralo biti završeno, sudac je napravio najbolji potez!

Sumnja se da su Sammiru popucali ligamenti koljena nakon što je ukrajinski igrač na njega startao s leđa.

Trener Kruno Jurčić je bio ogorčen.

'Vidio sam po izrazu lica da je ozbiljna stvar. To je veliki hendikep za nas, ne izgleda dobro ', rekao je Dinamov trener.

Dinamov liječnik Šojat kaže da će se sve znati tek nakon detaljnog pregleda.

'Ništa konkretno nećemo znati prije magnetske rezonance koju ćemo obaviti u srijedu u Zagrebu', rekao je.