STRAH OD NOVE OZLJEDE

Durantov bolan pad uznemirio navijače Oklahome

21.01.2015 u 14:08

Bionic
Reading

Na NBA utakmici između Miami Heata i Oklahoma City Thundera, prošlogodišnji MVP Kevin Durant podsjetio je na svoje najbolje dane. Međutim, njegova nova ozljeda opet je uznemirila navijače i čelne ljude ovog ambicioznog kluba

Vodio je Durant svoje Thundere do vrlo važne pobjede 94:86 kojom je njegova momčad, koja se od početka sezone muči s ozljedama, po prvi puta stigla do pozitivnog učinka (21-20).

Međutim, pred kraj utakmice pri jednom sjajnom zakucavanju (odrazio se jako daleko!) 208 cm visoki Durant nezgodno je pao na parket primivši se odmah za lakat desne ruke. U prvi tren se činilo kako se ponajbolji igrač lige, koji je s bolnom grimasom ostao ležati na parketu, opet ozlijedio, ali je usprkos bolovima ipak ostao u igri kako bi pomogao svojim suigračima.

Podsjetimo, Durant je zbog operacije stopala propustio prvih 17 utakmica sezone, a kasnije je propustio još šest utakmica zbog uganuća gležnja, a svakako treba reći kako je trener Thundera Scott Brooks uvjeren kako je bio prekršaj na njegovu igraču pri tom zakucavanju.

'Pao sam dosad puno puta, samo sam malo natukao lakat. Pao sam na ruku, ali bit će sve u redu', kazao je nakon utakmice Durant koji je utakmicu završio sa 19 poena, osam skokova i osam asistencija.

Branič gostiju Westbrook je uz 19 koševa imao 10 skokova i šest asistencija.

Durant je trenutačno na prosjeku od 25 koševa, 6.9 skokova i 3.9 asistencija za prosječno 32 minute. No, treba reći kako Thunderi s Durantom u sastavu imaju score 13-5. Ukratko, bez njega će teško vidjeti play-off…