DOMOVINA ZOVE

Dudu: Volio bih odigrati sezonu u Brazilu

26.02.2010 u 14:39

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva nedavno je produljio ugovor s Arsenalom koji ga veže za 'topnike' do 2014. godine, a kamo će nakon toga zasad je još upitno, no Dudu je priznao – volio bi zaigrati u svom Brazilu

Eduardo da Silva je sa 15 godina došao u Zagreb i ostvario karijeru u Dinamu koja ga je odvela do hrvatske reprezentacije, ali i Arsenala. Iako igra za Hrvatsku, Dudu ne zaboravlja svoje brazilske korijene. U velikom razgovor za brazilski globoesporte.com Da Silva je priznao da bi volio zaigrati u brazilskom prvenstvu.

'Kad sam bio mali, za mene je postojao samo Romario, Romario i Romario', kazao je Dudu koji nikad nije zaigrao za klub za koji navija - Vasco - i priznaje da bi to volio.

'Volio bih zaigrati za Vasco. Vidjet ćemo što će biti jer nitko ne zna što donosi budućnost. Ako bih bio u dobroj formi, zašto ne', tvrdi Eduardo te nastavlja:

'Razmišljao sam o tome da igram u Brazilu, no problem je to što sam rano otišao i ne znam kako je tu igrati. Naravno da bih volio zaigrati koju sezonu u Brazilu, da osjetim ovaj mentalitet, atmosferu na tribini, način igranja. Možda jednog dana', kazao je.