Novi Dinamo corner

Dresovi koje nose igrači hrvatskog nogometnog prvaka od sada dostupni i u adidas shopu u Ilici

30.07.2021 u 09:08

Bionic
Reading

U adidas shopu u centru metropole nedavno je osvanula mapa grada Zagreba veličine dva puta dva metra. Mapa je, naime, kulisa novog Dinamo cornera unutar shopa, kutka u kojem su za prodaju izloženi Dinamo dresovi koje sezonama za igrače najpoznatijeg domaćeg nogometnog kluba radi upravo adidas, globalni lider u nogometu

Igrači Dinama u natjecateljsku će sezonu 2021/22. po dobre rezultate i pobjede u domaćim i europskim utakmicama krenuti u novom ruhu. Naime, adidas dresovi za novu sezonu stigli su na stadion Maksimir i premijerno su predstavljeni na utakmici 1. pretkola Lige prvaka protiv islandskog Valura. Home dres je tamnoplave boje sa zlatnim crtama te će uz atraktivan dizajn sigurno izazvati zadovoljstvo navijača, dok away dres žute boje s plavim crtama djeluje izrazito moćno, energično i upečatljivo. Da je dobra oprema važna svakom profesionalnom nogometašu složila bi se vjerojatno većina njih, a kad kažemo oprema, najprije pomislimo na dres.

No novi adidasov dres za Dinamo oduševio je momčad. Među njima i mladu zvijezdu Bartola Franjića koji je već nekoliko utakmica odigrao upravo u novom, ovosezonskom modelu. Pokazao ga je prošli tjedan i jednom od najvećih hrvatskih nogometnih fanova, popularnom YouTuberu i influenceru Malajskom Tapiru s kojim je na terenu u Maksimiru odmjerio snage u gađanju i obrani penala. Osim što je još jednom pokazao izniman talent pohvalio se pritom i novim dresom.

Ali nisu samo igrači i ekipa iz kluba oduševljeni novom Dinamovim garniturom dresova. Oduševljenje ne kriju niti navijači kojima će dres od sada za kupovinu biti dostupan u adidas shopu u Ilici. Bit će to i sjajna nova lokacija za turiste koji kao suvenir iz Zagreba žele ponijeti dres hrvatskog nogometnog prvaka.

Tako je u adidas shopu u centru metropole nedavno osvanula mapa grada Zagreba veličine dva puta dva metra autora Svena Klobučara te je ona kulisa novog cornera. adidas je, inače, službeni sponzor najvažnijih nogometnih turnira na svijetu među kojima su FIFA World Cup ™, Europsko prvenstvo UEFA i UEFA Liga prvaka te sponzorira neke od najboljih svjetskih klubova i igrača, uključujući Real Madrid, Manchester United, Arsenal, FC Bayern München i Juventus. U tom društvu klubova je i zagrebački Dinamo za koji adidas svake sezone osigura tri nove garniture dresa. Dvije predstavljene garniture do sada će biti dostupne i u adidas shopu u Ilici, dok se promocija treće garniture očekuje tijekom jeseni."