Allegri sve dogovorio

Kakve drastične promjene u Juventusu! Pirlo je bivši, vraća se trofejni trener za plaću od koje boli glava, a zna se i razlog zašto Ronaldo sigurno odlazi iz kluba

27.05.2021 u 13:33

Bionic
Reading

Ne stišava se kriza u moćnom Juventus koji iza sebe ima jako lošu sezonu. Vijest da će trener Andrea Pirlo dobiti otkaz nije ništa novo, ali je zato vijest dana da se vjerojatno na klupu vraća Massimiliano Allegri

Talijanski mediji doznali su od izvora bliskih klubu kako se Massimiliano Allegri nakon dvije godine vraća u Torino na klupu Juventusa.

što se čelnika kluba tiče Andrea Pirlo je bivši i nije iskoristio svoju šansu.

Također se doznaje kako je Allegri već i dogovorio uvjete s čelnicima kluba te će potpisati ugovor kakav ima rijetki treneri. Naime, pripremili su mu četverogodišnji ugovor po kojem će imati godišnju plaću od čak devet milijuna eura (neto)!

No, ako je točno da se Allegri vraća to bi moglo značiti odlazak iz kluba Cristiana Ronalda jer poznato jest kako je jedan od glavnih razloga, zašto je trofejni trener napustio Torinio upravo Portugalac.

Od prije je poznato kako je i Ronaldova plaća od 30-ak milijuna eura velik uteg klubu, a nije baš u najboljim godinama (napunio 36!) što pokazuju i njegove igre.

Dakle, spremaju se velike ili bolje rečeno drastične promjene u Juventusu, a isto tako talijanski mediji navode kako je Andrea Pirlo u tajnosti već započeo pregovore sa Sassuolom gdje bi trebao naslijediti 41-godišnjeg Roberta de Zerbija koji je prije nekoliko dana postao novi trener ukrajinskog Šahtara.

U cijeloj priči još nije poznato hoće li s Pirlom u Sassuolo otići i hrvatski trener Igor Tudor koji mu je bio prvi pomoćnik u Juventusu.