nađeni krv, pištolj....

Drama u Messijevoj obitelji: Policija traga za Leovim bratom

02.12.2017 u 10:49

Bionic
Reading

Istog dana kada su u Moskvi izvučene skupine svjetskog nogometnog prvenstva, a Hrvatska doznala da će u Nižnji Novgorodu igrati protiv Argentine i najboljeg nogometaša na svijetu, mediji su se raspisali o drami koja je uzbunila sve članove Lionelove obitelji

Naime, 35- godišnji Matias Messi, stariji brat Lionela, nalazi se na policijskoj potjernici u Argentini jer na riječnoj je obali, nakon što je upravo Matias nazvao policiju, nađen njegov gliser obliven krvlju ali i pištolj.

  • +3
Lionel Messi sa suprugom na dodjeli FIFA nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Matias Messi je pri telefosnkom pozivu rekao da je ta krv posljedica ozljede, ali kada su policajci došli na mjesto gdje se gliser nalazio njega više nije bilo.

Od tog trenutka izdana je potjernica.

Međutim, ono što još više zabrinjava jest da je stariji brat najboljeg nogometaša na svijetu već imao problema sa zakonom.

Prošle godine skrivio je prometnu nesreću, a u automobilu mu je pronađen pištolj. Za kaznu je morao provesti tjedan u dana na dobrovoljnom radu, da se odrekne alkohola i droge, a platio je 470 eura troškova.

Zbog pištolja, i to napunjenog, uhapšen je još 2008. godine. Tri godine kasnije je preživio je i pokušaj ubojstva.

Naravno, dok policija traga za Matiasom, mediji špekuliraju o cijelom slučaju, pa čak i pištu da je Matias možda i otet, s obzriom na bogatstvo kojim raspolaže Messijeva obitelj.

U svakom slučaju, sigurni smo da ni Lionelu neće biti jednostavno koncetrirati se na igru dok se traga za njegovim bratom.