ISKRENO ZA TPORTAL

Rakitić nakon ždrijeba snažnim riječima najavio veliki okršaj s Messijem!

01.12.2017 u 18:23

Bionic
Reading

U petak je u Moskvi održan ždrijeb skupina svjetskog nogometnog prvenstva kojem će sljedeće godine domaćin biti Rusija. I možemo reći - naši nisu prošli baš najbolje. Suparnici su redom - Nigerija, Argentina i Island

Ždrijeb u Moskvi nije bio baš sklon izborniku Daliću i hrvatskim reprezentativcima. Možda i najlakšeg protivnika, naši će imati na startu razigravanja po skupinama a riječ je o reprezentaciji Nigerije. Taj će se dvoboj igrati u Kalinjingradu 16. lipnja.

I svi se nadamo kako će protiv 'orlova' naši uzeti tri boda, te u pozitivnoj atmosferi izači na ogled 21. lipnja u Nižnji Novgorodu protiv Argentine i najboljeg svjetskog igrača - Lionela Messija.

  • +24
Ždrijeb skupina za nogometno SP u Rusiji 2018. Izvor: Reuters / Autor: KAI PFAFFENBACH

'Teška skupina, bit će neugodno! Naravno, borit ćemo se do zadnje kapi znoja. Vjerujem da imamo kvalitetu za prolazak skupine', prenio nam je prve dojmove Ivan Rakitić, sjajni veznjak Barcelone, koji je u velikom stilu odigrao posljednje reprezentativne utakmice, protiv Ukrajine i Grčke.

No, znamo i da Rakitić dijeli svlačionicu s Lionelom Messijem.

'Naravno, drago mi je što ćemo igramo proti mojih prijatelja, Lea (op.a. Messija) i Javiera Mascherana. A s obzirom da je ovo svjetsko prvenstvo, jasno je da moramo igrati protiv najboljih'.

Posljednju utakmicu u skupini naši će igrati protiv Islanda u Rostovu 26. lipnja. A znamo da su nam u lipnju ove godine, pobjedom u Reykjaviku, zakomplicirali život.

Je li to prilika za osvetu?

'Ne, ni govora o nikakvoj osveti. Na kraju smo prošli i jedni i drugi. Naravno, sada ćemo igrati drugačije a vjerujem i pobijediti', za kraj je rekao Ivan Rakitić.